Tavanomaisin tapa, on tilata polttopuuta irtokuutioina eli niin sanottuina heittomotteina. Meiltä on mahdollista saada polttopuut myös pinomotteina, mutta siinä tilanteessa hinta on hieman kalliimpi.

Tuottamamme polttopuu on pelkästään koivuklapia, jolla on tunnetusti hyvä lämpöarvo ja se soveltuu hyvin poltettavaksi uuneissa ja takoissa. Meiltä on mahdollista ostaa valmiiksi kuivattua polttovalmista klapia tai sitten keväällä tuoreena suoraan.

Klapien kuivatuksessa käytämme pääosin luonnonkuivatusta eli aurinkoa. Kuivaamisen jälkeen polttopuut varastoidaan halliin, jossa ne ovat säältä suojassa. Hallissa on myös koneellinen kuivaus, jota voidaan tarvittaessa käyttää myös klapien kuivatukseen.
 

Puulaji Hinta €/i-m³ (kuiva) Hinta €/pino-m³ (kuiva) Hinta €/i-m³ (tuore)
Koivu 60€ 70€ 45€

Valmistamamme klapit ovat keskimäärin 33cm mittaisia. Pystymme kuitenkin tilauksesta valmistamaan klapeja myös erikoiskoossa, aina 25cm:stä 50cm:in. Tällöin hinta sovitaan erikseen.

Klapit on mahdollista ostaa irtotavarana (esim. traktorin lavallinen noin 11,3 i-m³), valmiiksi suursäkkiin pakattuna tai lavalle koottuna pinomottina.
 

Puulaji Suursäkki (1,5 i-m³) Lavalle koottu pinomotti (1 pino-m³)
Koivu 80€ 70€

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron (alv) 24%. Vastaamme polttopuumme hintojen oikeellisuudesta ja pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.


Kuljetus

Toimitamme, asiakkaan niin halutessaan, polttopuut myös kotiinkuljetuksena. Klapit kuljetetaan traktorilla ja hinta määräytyy sopimuksen mukaan. Kuljetushintaan vaikuttaa kuljetusmatkan pituus edestakaisin sekä kuljetettavan polttopuun määrä.

Euran keskustan ja Kauttuan alueelle kuljetus sisältyy kuorman hintaan. Kuorma vähintään 5m³. Pienemmissä kuormissa kuljetus 20€/kuorma.

Asiakkaan on myös mahdollista noutaa klapit itse. Itse noutaen irtomotin hinta 55€.


Muut palvelut

Yrityksemme tuottaa myös muita palveluita. Näitä ovat muun muassa rangan ajo, rahdin ajoa traktorilla (mm. puiden ajoa metsästä rahtivaunulla), rahtiklapitus asiakkaan omista puista sekä lumityöt.

Muut työt hinnoitellaan työkohtaisesti. Soita ja pyydä tarjousta!


Maksaminen ja tilaaminen

Maksutapoina meillä toimii pääosin käteinen. Tarvittaessa voimme kirjoittaa myös laskun.

Tilaaminen tapahtuu joko soittamalla tai lähettämällä sähkpostia. Tarvittavat yhteystiedot löydät täältä.